Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Το αστυνομικό δελτίο της Ημέρας

Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 28χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθησαν σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 24 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο γυναίκες ηλικίας 29 και 38 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Οκτώ πρόσωπα, τα οποία τελούσαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, κλοπή από διευθυντές ή αξιωματούχους εταιρειών, κλοπή από γραμματείς και υπηρέτες, τήρηση ψευδών λογαριασμών κ.α., οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.