Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Απονομή βραβείων Μαθητικού Διαγωνισμού


Έρευνας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από το CIIM.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων για τον Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό Λυκείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας 2016 με θέμα την «Ευαισθητοποίηση κατά του Ρατσισμού και Προώθηση της Ισότητας και του Σεβασμού μέσω της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας», που διοργάνωσε το Cyprus International Institute of Management- CIIM.

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στο Λύκειο Πολεμίου με συμμετέχοντες τους Θεοδόση Αντωνίου, Βασιλική Βασιλείου, Ιωάννα Φρίξου, Ιουλιέττα Μιχαήλ και με μέντορες τις καθηγήτριες Χριστιάνα Κασπαρή και Άννα-Μαρία Νικολάου. Κάθε μαθητής/τρια μέλος της ομάδας  κέρδισε ως βραβείο ένα φορητό υπολογιστή και μία πλήρη υποτροφία για το πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΒΒΑ).
 Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στο Λύκειο Παραλιμνίου με συμμετέχουσες τις Ελένη Ζάρτηλα, Άντρη Στυλιανού και με μέντορα την καθηγήτρια  Έλενα Γεωργίου Παύλου. Οι νικήτριες έλαβαν από ένα τάμπλετ και μία υποτροφία ύψους 50% για το πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΒΒΑ).

Το τρίτο βραβείο, ένα κινητό και μια υποτροφία ύψους 30% για το πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΒΒΑ), απονεμήθηκε στο Λύκειο Αγίας Φυλάξεως και συγκεκριμένα στη μαθήτρια Σταυρούλα Κωνσταντίνου, η οποία είχε ως μέντορα τον καθηγητή Χρίστο Ποτσίδη.

Επιπρόσθετα, στο διαγωνισμό «Μαθητική Έρευνα 2016» με θέμα τη «Διερεύνηση Προοπτικών και Επαγγελματικών Επιλογών για την Αναδυόμενη Αγορά Εργασίας», ξεχώρισε η ομάδα από το Λύκειο Αγίας Φυλάξεως με συμμετέχοντες τους Αγγελική Κίτσιου, Ελένη Πασιά, Μικαέλλα Καλλή, Ζωή Αναστασίου, Μάριο Δανιήλ και με μέντορα τον καθηγητή Φραγκίσκο Θεοδώρου. Όλα τα μέλη της ομάδας βραβεύτηκαν με μερική υποτροφία ύψους 30% για το πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΒΒΑ).


Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι μέντορες καθηγητές και όλες οι ομάδες που έλαβαν μέρος στους δυο διαγωνισμούς, βραβεύτηκαν με «Τιμητικό Δίπλωμα Κοινωνικής Προσφοράς και Δημιουργικότητας» από το Cyprus International Institute of Management.