Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Δροσίζει ο καιρός στην Κύπρο



Εποχική χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όµως θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σε παράλιες περιοχές θα εµφανίζεται χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα δυτικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα, στα ορεινά και το εσωτερικό, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.