Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Δείτε τι έκανε μεθυσμένη αλλοδαπή οδηγός

Οδηγούσε μεθυσμένη, προκάλεσε ατύχημα, επιτέθηκε, έβρισε και δάγκωσε αστυνομικούς.
Χθες μετά το μεσημέρι ειδοποιήθηκε ο Αστυνομικός σταθμός Πισσουρίου ότι σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα σε συγκεκριμένη περιοχή της κοινότητας.
Αστυνομικοί έσπευσαν σε συγκεκριμένο σημείο όπου εντόπισαν αυτοκίνητο ενοικιάσεως χτυπημένο, με ζημιές στο μπροστινό μέρος αλλά ο οδηγός ήταν άφαντος.

Από εξετάσεις που έγινε μέσω της εταιρίας ενοικιάσεως διαπιστώθηκε ότι το εν λόγο αυτοκίνητο οδηγούσε  30χρονη Μολδαβή μόνιμη κάτοικος Κύπρου.
Οι Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της 30χρονης που βρίσκεται 50 μέτρα από τη σκηνή του ατυχήματος όπου την βρήκαν μεθυσμένη. Η 30χρονη μύριζε έντονα αλκοόλ και παραπατούσε ενώ κατόπιν προτροπής των Αστυνομικών έφτασε στη σκηνή, αλλά ξυπόλυτη και με άγριες διαθέσεις.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η αλλοδαπή ήταν αδύνατο να δώσει κατάθεση ενώ στην προσπάθεια τους να συνομιλήσουν μαζί της, αυτή άρχισε να βρίζει τόσο τους Αστυνομικούς, όσο και τους Κύπριους γενικότερα και να προκαλεί αναστάτωση.
Την ώρα μάλιστα που ο Αστυνομικός επιχείρησε να τη βάλει στον περιπολικό αυτή γύρισε και τον δάγκωσε. Τόσο ο Αστυνομικός όσο και η 30χρονη Μολδαβή μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο Αστυνομικός έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.
Η 30χρονη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού όπου πέρασε το βράδυ στο κελί ενώ μόλις είναι σε θέση να δώσει κατάθεση αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερη.