Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Δείτε πόσους πυροβολισμούς δέχτηκε ο Καλοψιδιώτης

Πολύωρη ήταν η νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών των τεσσάρων ατόμων που δολοφονήθηκαν  στην Αγία Νάπα, από κουκουλοφόρους.

Τις νεκροτομές, οι οποίες ξεκίνησαν γύρω στις 3 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν γύρω στις 21.30 χθες, διενήργησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.
Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησε τη νεκροτομή επί των σορών της Σκεύης Χατζηευθυμίου  και του Αλβανού δράστη.
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, η 39χρονη έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο Αλβανός έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα.
Ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους διενήργησε τη νεκροτομή επί των σορών του Φάνου Καλοψιδιώτη και του αστυνομικού Ηλία Χατζηευθυμίου.
Ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε ότι ο Καλοψιδιώτης δέχθηκε 12 πυροβολισμούς, ενώ ο Χατζηευθυμίου δέχθηκε 6- 8 πυροβολισμούς.
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 10.10 χθες βράδυ ο Φάνος Καλοψιδιώτης, 51 χρόνων, ο λοχίας Ηλίας Χατζηευθυμίου, 46 χρόνων, που υπηρετούσε στο Γραφείο Συλλογής Πληροφοριών του Αρχηγείου Αστυνομίας και η σύζυγός του, Σκεύη Χατζηευθυμίου, 39 χρόνων, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, βρίσκονταν σε εστιατόριο στην Αγία Νάπα.
Άγνωστα πρόσωπα εισήλθαν στο εστιατόριο και πυροβόλησαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν ο Καλοψιδιώτης, το ζεύγος Χατζηευθυμίου και ένας 41χρονος από την Αλβανία, που φέρεται να είναι ένας από τους δράστες.
Κατά την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας 37χρονος, μέλος της Αστυνομίας που υπηρετεί στη ΜΜΑΔ και βρισκόταν στο ίδιο μέρος, όπως και ένα πρόσωπο που συνόδευε τον Καλοψιδιώτη.
Η κατάσταση της υγείας του μέλους της ΜΑΑΔ, που ήταν εκτός υπηρεσίας, θεωρείται κρίσιμη.

κυπε