Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε όλα τα νεότερα για την ένοπλη ληστεία σε φρουταρία της Πάφου

Νεότερα στοιχεία έχουν προκύψει σχετικά με τη μεγάλη ληστεία που διαπράχτηκε το πρωί σε φρουταρία της Πάφου. Επί ποδός η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην αστυνομία μετά από ληστεία που διαπράχτηκε στις 10 το πρωί σε φρουταρία επί της οδού Αγαπήνωρος στην Κάτω Πάφο.

 Δύο κουκουλοφόροι, με την απειλή πιστολιού, επιτέθηκαν σε δύο υπάλληλους της φρουταρίας  τη στιγμή που ετοιμάζονταν να μεταβούν σε τράπεζα με το χρηματικό ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ για κατάθεση.

Τα χρήματα ήταν τοποθετημένα σε χαρτοφύλακα τον οποίο 49χρονη υπεύθυνη της επιχείρησης,  μετέφερε εκείνη την ώρα  σε αυτοκίνητο της εταιρείας. Στο αυτοκίνητο την ανέμενε  δεύτερος εργαζόμενος .

Οι δύο δράστες, που τους είχαν στήσει καρτέρι στο χώρο στάθμευσης του καταστήματος,  προσέγγισαν την υπεύθυνη πριν εισέλθει στο όχημα, και αφού της επιτέθηκαν απειλώντας την με πιστόλι, της απέσπασαν με βίαιο τρόπο τον χαρτοφύλακα.

 Ταυτόχρονα, απείλησαν με πιστόλι και το δεύτερο υπάλληλο, κρατώντας τον μέσα στο αυτοκίνητο. Αφού πήραν τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο  Nissan March χρώματος γκρίζου και εξαφανίστηκαν .

Οι δράστες δεν μίλησαν καθόλου κατά τη διάρκεια της  ληστείας.
Όπως πληροφορούμαστε,  την ώρα που οι ληστές έτρεχαν με τα χρήματα προς το όχημα, τους έπεσε ένας μεγάλος αριθμός χαρτονομισμάτων στο έδαφος, που υπολογίζεται σε 15   χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 49χρονη στην Αστυνομία, με το που αντιλήφθηκε τον ένα κουκουλοφόρο να την προσεγγίζει,  προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο την ακινητοποίησε ο δεύτερος ληστής και της βούτηξε  τα λεφτά.

Και οι δύο υπάλληλοι, λόγω της σύγχυσης δεν κατάλαβαν το είδος του οπλισμού με τον οποίο απειλήθηκαν από τους κουκουλοφόρους.

Στη σκηνή, η Αστυνομία εντόπισε μια έμφορτη φυσιγγιοθήκη πιστολιού, η οποία παραλήφθηκε και στάληκε για εργαστηριακές εξετάσεις .
Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, ενώ οι δρόμοι που οδηγούν εκτός της πόλης αστυνομεύονται για να μην μπορέσουν οι δράστες να διαφύγουν εκτός επαρχίας.

 Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι οι αριθμοί κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι ληστές,  έχουν παραποιηθεί ή κλαπεί.

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστημάτων της περιοχής.