Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Γλυκιά ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο



Ο ΑΠΟΕΛ έφυγε με ήττα από το Σάν Μαμές με 3-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο διατηρεί τις ελπίδες πως στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ μπορεί να πάρει την πρόκριση στους `16` του Europa League.


`Oπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ , ήταν σταθερός αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Εφραίμ. Η απάντηση ήρθε άμεσα για τους Ισπανούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Athletic Club κυριάρχησε και άνοιξε την ψαλίδα του σκορ στα δυο γκολ, 3-1. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΑΠΟΕΛ κινδύνευε και με 4ο γκολ ήρθε ο Γιαννιώτας μετά από όμορφο συνδυασμό με τον De Camargo για να γράψει το τελικό 3-2 και να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης.
 
Athletic Club: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Λαπόρτ, Ετσεμπαρία, Ιτουράσπε (57` Σαν Χοσέ), Μπαλενσιάγα (57` Λεκουέ), Γεράι, Γκαρσία, Μουνιαΐν, Γουίλιαμς (78` Σουσαέτα), Αντούριθ
APOEL FC: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Γιαμπερέ, Ιωάννου, Μοράις, Βινίσιους, Γιαννιώτας, Εφραίμ (73` Αλωνεύτης), Μπερτόλιο (60` Ντε Καμάργκο), Σωτηρίου (78` Αστίθ)



κυπε