Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Παπάς ξυλοφόρτωσε την παπαδιά


Έγινε και αυτό.
Ιερέας σε κοινότητα της Πάφου φαίνεται να  ξυλοφόρτωσε τη γυναίκα του.

Το περιστατικό, μας επιβεβαίωσε η αστυνομία, ωστόσο δεν υπάρχει καταχωρημένη υπόθεση, μιας και η παραπονούμενη προέβη σε απόσυρση της σχετικής καταγγελίας.

Την περασμένη εβδομάδα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και αμέσως μετά την απέσυρε .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι,  δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται παρόμοιο περιστατικό και ότι στην κοινότητα του ιερέα είναι γνωστή η δράση του, να ξυλοφορτώνει δηλαδή,  την Παπαδιά και γενικά να τσακώνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της οικογενείας έχει αναλάβει μετά από παρέμβαση του Γραφείου Ευημερίας,  η γιαγιά των παιδιών.
Για το περιστατικό φαίνεται να ενημερώθηκε και η μητρόπολη Πάφου αλλά και η  Ιερά Σύνοδος αλλά δεν αναμένεται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια, μετά και την απόσυρση της καταγγελίας.  

Πληροφορούμαστε ότι, ο Μητροπολίτης Πάφου, που έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, αναμένεται να συναντηθεί με τον ιερέα και την Παπαδιά για να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.


Να πούμε ότι, Ιερέας και Παπαδιά είναι αρκετοί νεαροί σε ηλικία και όπως πληροφορούμαστε, είναι συχνοί οι καυγάδες που έχουν, κάτι που γνωρίζουν καλά οι κάτοικοι του μικρού χωριού που κατοικούν.