Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Χριστούγεννα στην Πάφο!!!


Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου. 


Αναβαθμισμένη θα είναι και φέτος η συμβολή του Δήμου Πάφου στην τόνωση της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη της Πάφου, μέσω διάφορων καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.



Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Χώρος: Πλατεία Κέννετυ
Ώρα: 5.00 μ.μ.
Ξεχωρίζει η εμφάνιση του Κύπριου καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.
Συμμετέχουν:
  • Άης Βασίλης που θα εισέλθει στην Πλατεία με την άμαξα του και το ξωτικό του, συνοδευόμενος από τους «μικρούς τυμπανιστές» παιδιά της Σχολής Χορού Κούλας Λάντα.
  • Χορευτικό εμπνευσμένο από Το Παραμύθι των Χριστουγέννων του Charles Dickens σε χορογραφίες της Κούλας Λάντα από επαγγελματίες χορευτές: Βαλέρια Ντράπελα, Μαρίνα Κλεάνθους και Χριστιάνα Γεωργίου. 
  • Παιδική Χορωδία  από την ακαδημία της Γεωργίας Χρίστου Modern Music Academy
  • Φιλαρμονική Δήμου Πάφου με μαέστρο τον Ζαχαρία Ευαγγέλου

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει από τον Δήμαρχο Πάφου, σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με στολισμένα ξύλινα σπιτάκια, από τα οποία το κοινό θα μπορεί να προμηθεύεται ζεστά ροφήματα και εδέσματα, τα παιδιά θα απολαύσουν μαγευτική παράσταση από τον γνωστό «μάγο Λιοτατή» ενώ στον χώρο θα περιφέρονται ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου θα συνεχιστούν μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις, που οργανώνονται στην πόλη της Πάφου, κατά την εορταστική περίοδο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου, τηλ. 26932014.