Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Festive Afternoon Tea στο Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons


Η ιεροτελεστία του απογευματινού τσαγιού βρήκε το χώρο της στο Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για μια μοναδική γιορτή γευσιγνωσίας και περιπλάνησης στον κόσμο του εκλεκτού και εκλεπτυσμένου τσαγιού του φημισμένου γαλλικού οίκου Dammann Frères.

Από τις 8 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, στις 4μμ με 6μμ το απόγευμα, το Colors Café ζωντανεύει το πνεύμα των Χριστουγέννων με το Festive Afternoon Tea και «υπογράφει» ένα ιδιαίτερο ταξίδι χαλάρωσης, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια συναρπαστική γευστική εμπειρία με τα υψηλής ποιότητας αυθεντικά χαρμάνια τσαγιού Dammann Frères.
Στην εκπληκτική minimal ατμόσφαιρα του Colors Café με τη μαγευτική θέα προς την πισίνα και τη θάλασσα, τα επιλεγμένα τσάγια και βότανα του Festive Afternoon Tea, θα σερβίρονται με ένα ιδιαίτερο τελετουργικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό, θα ταξιδέψει ειδικά στην Κύπρο εκπρόσωπος της Dammann Frères για να μεταφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του στο προσωπικό του Colors Café.
Την απόλαυση των υπέροχων αποσταγμάτων τσαγιού της επιλογής σας, μπορείτε να συνοδεύσετε ιδανικά με λαχταριστές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, επιλέγοντας από το μενού του Festive Afternoon Tea, sandwiches, φρεσκοψημένα scones με μαρμελάδα και κρέμα, macarons και γλυκά, που σερβίρονται σε ένα εντυπωσιακό stand, ή ακόμα να το συνδυάσετε με ένα ποτήρι σαμπάνιας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γαλλικός οίκος Dammann Frères, προμηθεύεται τις εκλεκτότερες ποικιλίες τσαγιού απευθείας από τους παραγωγούς και για τον αρωματισμό χρησιμοποιεί αποκλειστικά, αποξηραμένα φρούτα, λουλούδια, μπαχαρικά και φυσικά αποστάγματα. Οι blenders αξιολογούν το τσάι πριν περάσουν σε γευστική δοκιμή. Αρχικά με την οπτική αίσθηση, στη συνέχεια με τη γευσιγνωσία και τέλος συνδυάζοντας όλες τις αισθήσεις, καθώς μοναδικός στόχος τους είναι να προσφέρουν ικανοποίηση και απόλαυση σε όλους τους λάτρεις του τσαγιού.
Επίσης, αφού ζήσετε αυτή την όμορφη εμπειρία, μπορείτε να χαρίσετε μια γεύση και στους δικούς σας ή φίλους σας, κάνοντας τους δώρο πολυτελείς συσκευασίες με τις πιο δημοφιλείς γεύσεις τσαγιού Dammann Frères, καθώς και αποκλειστικές εορταστικές δημιουργίες των pastry chefs του Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: T: 25858285 ή Web: www.fourseasons.com.cy