Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ο καιρός στην Κύπρο

Η ασταθής αέρια µάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί ενώ από νωρίς την Τρίτη σχετικά χαµηλή πίεση αναµένεται να µας επηρεάσει.


Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, αρχικά σε µερικές περιοχές, ενώ σύντοµα θα περιοριστούν κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά και στα βόρεια θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά και τα βόρεια ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.
Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.
Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήµερο