Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Έκλεψαν συγκρότημα διαμερισματων στην Πάφο


Σύλληψη δύο νεαρών για κλοπή και κακόβουλη ζημιά από συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο


Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 18 και 22 ετών προχώρησε η Αστυνομία για υπό διερεύνηση υπόθεση κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς στην επαρχία Πάφου.
Συγκεκριμένα, 45χρονος ιδιοκτήτης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην πόλη Πάφου, κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας, από ανοιχτό αλλά περιφραγμένο χώρο του συγκροτήματος, κλάπηκαν δύο τηλεοράσεις και δύο αποκωδικοποιητές καθώς και συρτάρι ταμειακής μηχανής που περιείχε χρηματικό ποσό. Επίσης κλάπηκε αριθμός κινητών τηλεφώνων τα οποία ανήκουν σε 37χρονο υπάλληλο του συγκροτήματος.
Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή όπου διαπιστώθηκε ότι οι δράστες της κλοπής εισήλθαν εντός του περιφραγμένου χώρου του συγκροτήματος παραβιάζοντας σημείο της μεταλλικής περίφραξης, προκαλώντας ζημιά σε αυτή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 18χρονου και εναντίον 22χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες βάσει Δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Μετά από έρευνα που έγινε βάσει Δικαστικού εντάλματος στο όχημα του 22χρονου, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μέρος της πιο πάνω περιουσίας που είχε κλαπεί.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Sigmalive