Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Βίασε ανήλικη στην Πάφο


Η σχέση 15χρονης με 20χρονο κατέληξε σε εφιάλτη, αφού το καλοκαίρι του 2015, ενώ η ανήλικη τού ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους, αυτός τη βίασε.


Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο 20χρονος ανάγκασε την 15χρονη το βράδυ του βιασμού να τον ακολουθήσει σε ερημική περιοχή που υπήρχε ένα μεγάλο ντεπόζιτο υδροδότησης, την ανέβασε στην οροφή του και τη βίασε.
Πέρα από τον ψυχολογικό τραυματισμό, τής προκάλεσε και σοβαρά τραύματα, αφού τη δάγκωσε σε πολλά μέρη του σώματός της.
Το Κακουργιοδικείο Πάφου έκρινε ένοχο τον 20χρονο σε αριθμό κατηγοριών που αφορούσαν αδικήματα βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, απαγωγής, διαφθοράς νεαρής γυναίκας 13 με 16 ετών και επίθεσης προκαλέσασας πραγματική σωματική βλάβη.
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Κακουργιοδικείο, η σχέση τους ξεκίνησε το 2011 αλλά χώριζαν συχνά λόγω της ζήλιας του κατηγορούμενου. Η σχέση τους ήταν αποδεκτή από τους γονείς της κοπέλας, αφού ο 20χρονος παρευρισκόταν σε οικογενειακές συγκεντρώσεις μαζί με τη 15χρονη.
Εντούτοις, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κατηγορούμενος άρχισε να συμπεριφέρεται βίαια στην ανήλικη, με αποτέλεσμα η ίδια να θέσει τέρμα στη σχέση τους. Όταν αυτή δεν συναινούσε, τελικά την απείλησε ότι θα την εξέθετε δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό με ερωτικές τους στιγμές.
Το Κακουργιοδικείο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 χρόνων, ενώ το Εφετείο έκρινε την απόφαση ορθή και δεν παρέχει έδαφος για ανατροπή της. 


Sigmalive