Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ένοπλη ληστεία στη ΣΠΕ Πέγειας

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε ΣΠΕ στην Πέγεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης κρατούσε όπλο τύπου G3. Αυτή την ώρα βρίσκεται σ' εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της Πάφου, για να εντοπιστεί ο δράστης.


Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έφερε κουκούλα και παραμένει άγνωστο προς το παρόν αν κατάφερε να αποσπάσει χρήματα. Το προσωπικό και πελάτες της ΣΠΕ τελούν σε κατάσταση πανικού.
Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές τον καταδιώκουν στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων και μέχρι τα ξενοδοχεία King και Evelthon.
Πρόκειται για καταδίωξη ενός δράστη, χωρίς οποιοδήποτε συνεργό και το αυτοκίνητό του είναι μάρκας Honda χωρίς πινακίδες εγγραφής.


«Ευχαριστώ για τη συνεργασία» φέρεται να είπε ο δράστης στους υπάλληλους της ΣΠΕ Πέγειας, όταν τους άδειασε τρία ταμεία.
Σύμφωνα με τα όσα συμπληρώνει ο ανταποκριτής του κρατικού ραδιοφώνου από την Πάφο ο δράστης διέφυγε από την περιοχή ενώ το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στην περιοχή των Τάφων των Βασιλέων και από εκείνη την ώρα οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.