Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Δείτε γιατί έκοψε το πέος του γιου τουΈνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία, όπου ένας 39χρονος πατέρας έκοψε το πέος του γιου του με ένα τσεκούρι, προκειμένου να ξεφορτωθεί... κακά πνεύματα που είχαν «στοιχειώσει» το σπίτι. 


Ο 39χρονος αφού προχώρησε στην αδιανόητη πράξη του άφησε το παιδί να αιμορραγεί μέχρι θανάτου στο σπίτι τους στη Baloda Bazaar της κεντρικής ΙνδίαςΌπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ο πατέρας είχε συμβουλευτεί έναν 19χρονο γιατρό - «μάγο», ο οποίος του είπε να θυσιάσει το παιδί.  
Τον 13χρονο βρήκε στο πάτωμα και σε μία λίμνη αίματος η μητέρα του, η οποία άρχισε να ουρλιάζει στους γείτονες για να τη βοηθήσουν. 

Ο τοπικός επιθεωρητής είπε ότι ο κατηγορούμενος πατέρας και ο γιατρός - μάγος θυσίασαν τον 13χρονο πριν τον αφήσουν να αιμορραγεί μέχρι θανάτου. Τον χτύπησαν δυνατά στο κεφάλι και μετά του έκοψαν τα γεννητικά όργανα με ένα τσεκούρι και τον ΄αφησαν να αιμορραγεί στο πάτωμα

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν.http://www.protothema.gr/world/article/736178/india-pateras-ekopse-to-peos-tou-giou-tou-gia-na-dioxeikaka-pneumata-apo-to-spiti/