Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Κύπρο


Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος ωστόσο αργότερα θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές, κυρίως στα ανατολικά.
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ, και αργότερα µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ.
 
Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. 
 
Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.