Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο καιρός τις επόμενες μέρες στην Κύπρο


Σήµερα περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές.
Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια και ορεινά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αρχικά παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, την Πέµπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα σηµειώσει µικρή άνοδο.