Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Βροχές και καταιγίδες σήμερα στην Κύπρο

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.
Τα φαινόµενα αναµένεται να είναι τοπικά έντονα, κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα παράλια και τα προσήνεµα ορεινά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγµένη, ενώ στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 15 στα δυτικά, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες αλλά σύντοµα αναµένεται αισθητή βελτίωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.
Την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
Πηγή: ΚΥΠΕ