Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Δείτε ποιος έταζε χρήματα σε κοπέλες για να ποζάρουν γυμνές

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», ο 33χρονος άντρας παρίστανε τον επαγγελματία και έταζε μεγάλα ποσά σε νεαρές κοπέλες που είχαν ανάγκη από χρήματα για να του ποζάρουν γυμνές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νέα απάτη αποκαλύφθηκε όταν η 27χρονη από τη Λάρνακα, η οποία είχε αποστείλει στον δήθεν φωτογράφο γυμνές φωτογραφίες της, διαπίστωσε ότι το έμβασμα που της είχε υποσχεθεί δεν έγινε ποτέ στον τραπεζικό της λογαριασμό.
Στο δημοσίευμα του «Π» αναφέρεται ως ύποπτος ένας 33χρονος Ελλαδίτης, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τον Απρίλιο ο 33χρονος απέστειλε στην παραπονούμενη μηνύματα μέσω Facebook, αναφέροντάς της ότι είναι φωτογράφος και τη ρώτησε αν ήθελε δουλειά. Τότε η νεαρή δεν  απάντησε. Τον Νοέμβριο τής έστειλε ξανά, αναφέροντάς της ότι θα την πλήρωνε 2000 ευρώ και αυτή δέχτηκε.
Αρχικά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, της ζήτησε να του στείλει αποκαλυπτικές φωτογραφίες, ενώ αργότερα της είπε εάν του έστελνε γυμνές η αμοιβή της θα αυξανόταν, διαβεβαιώνοντας ότι το υλικό δεν θα δημοσιευόταν.
Η κοπέλα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα κι έτσι έστειλε τις φωτογραφίες. Της έστειλε, μάλιστα, μήνυμα ότι της είχε κάνει έμβασμα 500 ευρώ ως προκαταβολή, ενώ έκλεισαν ραντεβού για φωτογράφηση σε στούντιο και εκεί θα της έδινε τα υπόλοιπα.
Αργότερα, η κοπέλα διαπίστωσε ότι δεν της είχε βάλει ποτέ χρήματα στον λογαριασμό της, ενώ την μπλόκαρε από το Facebook για να μην μπορεί να τον εντοπίσει.
Όταν η 27χρονη αντιλήφθηκε την απάτη κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία, ενώ δύο ακόμα φίλες της έπεσαν θύμα της απάτης και απέστειλαν γυμνές φωτογραφίες τους.
Επίσης, φαίνεται ότι ο 33χρονος έχει διαπράξει την ίδια απάτη σε βάρος δύο γυναικών στην Πάφο το 2016.