Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ο καιρός στην Κύπρο μέχρι το Σαββατοκύριακο


Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.


Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια αλλά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που το πρωί θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και το απόγευμα, στα νότια, παροδικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα  παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή για να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα το Σαββατοκύριακο.
 

Sigmalive