Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Στραγγάλισε το 9μηνο αγοράκι της


Σάλος από την άγρια δολοφονία ενός αγοριού μόλις εννιά μηνών από τα
χέρια της ίδιας της μητέρας του, έχει προκληθεί στη Ρωσία, μετά και την έκταση που πήρε στα ρωσικά ΜΜΕ η φρικιαστική αυτή υπόθεση.


Η 26χρονη Anna Karimova από την περιοχή Βόλγκογκαρντ μπήκε στο στόχαστρο της κριτικής από τη μητέρα της, διότι έγινε μητέρα δίχως να έχει μόνιμη δουλειά και δίχως να είναι παντρεμένη με τον πατέρα.


Η νεαρή μητέρα, παρ'ότι παντρεύτηκε το 2015, ήρθε σε διάσταση με τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ξεχωριστές ζωές.  

Η 26χρονη με την οικογένειά της...
Η Anna Karimova είχε γεννήσει και μία κορούλα πριν από δύο χρόνια, την οποία είχε δώσει στη μητέρα της να μεγαλώσει.

Η «γιαγιά», όντας θυμωμένη που η κόρη της λειτουργεί τόσο ανεύθυνα, της άσκησε εντονότατη κριτική για τη ζωή που έχει επιλέξει.


Αστυνομικοί ψάχνουν στη χωματερή για το μωρό...
Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούσε να φανταστεί το δράμα που θα ακολουθούσε. Η 26χρονη βγήκε εκτός ελέγχου, πήγε στο σπίτι της και έπνιξε με τα χέρια της το εννιλά μηνών μωρό. Αμέσως μετά, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, πήγε και αγόρασε φαγητό, διότι, όπως είπε στους αστυνομικούς, «πεινούσε πολύ».

Μαζί με το φαγητό αγόρασε και μεγάλες μαύρες σακούλες, χρησιμοποιώντας τη μία για να τοποθετήσει μέσα το άψυχο κορμάκι του μωρού και να το εξαφανίσει. Όντως, το πέταξε στα σκουπίδια και επέστρεψε στο σπίτι της προκειμένου να απολαύσει αμέριμνη το γεύμα της.

Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα το κορμάκι του μωρού...


Το πρώτο θέμα