Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Δείτε ποιος και γιατί κατέληξε 8 χρόνια πίσω από τα σίδερα

Τ

 

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε επίσης συνολική ποινή φυλάκισης 9 μηνών σε δύο άτομα ηλικίας 35 και 26 ετών, αφού κρίθηκαν ένοχοι σε υποθέσεις που αφορούν παράνομη κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

 

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών στην επαρχία Λάρνακας, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών εξέδωσαν εντάλματα έρευνας σε διάφορα υποστατικά και οικίες στην πόλη και επαρχία.

 

Υπό παρακολούθηση από την ΥΚΑΝ τέθηκε περιβόλι που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή των Κελλιών και γύρω στις εννέα το πρωί της 29ης Οκτωβρίου 2019, έγινε αντιληπτό ένα άτομο, ηλικίας 37 χρόνων, να μεταβαίνει στο χώρο και να αφήνει στο έδαφος ένα αντικείμενο.

 

Το αντικείμενο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και από έρευνες που διεξήχθησαν διαπιστώθηκε ότι περιείχε ένα κιλό κοκαϊνης.

 

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, ο 37χρονος συναντήθηκε με 35χρονο και τα μέλη της ΥΚΑΝ επενέβησαν για να τους ανακόψουν, ωστόσο τα δύο άτομα μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή.

 

Ο 35χρονος συνελήφθη

 

Ο 37χρονος διέφυγε της σύλληψης και ενώ η Αστυνομία τον αναζητούσε, έφτασε στη περιοχή ένα ύποπτο αυτοκίνητο με οδηγό νεαρό ηλικίας 26 ετών.

 

Τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το αυτοκίνητο του 26χρονου, ο οποίος στην προσπάθεια του να διαφύγει συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα, καταφέρνοντας τελικά να φύγει από την περιοχή.

 

Με βάση δικαστικά εντάλματα, διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι 52χρονου στην Ορόκλινη, όπου εντοπίστηκε να κρύβεται ο 26χρονος.

 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία γραμμάρια κοκαΐνης και μισό γραμμάριο κάνναβης.κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: