Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Πετυχημένη η σημερινή συνάντηση του ΣΙΚΑΠ στην Πόλη Χρυσοχούς

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η σημερινή συνάντηση του ΔΣ ΣΙΚΑΠ με τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής Πόλης Χρυσοχούς και της γύρω περιοχής στον  κατασκηνωτικό χώρο.
Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία του προέδρου της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτου Θρασυβούλου.

Ο κ. Θρασυβούλου ενημέρωσε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον κλάδο από τον κορωνοϊό και άκουσε τις απόψεις και τους προβληματισμούς των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής. Έγινε αναφορά στο θέμα των ενοικίων, στις καταγγελίες που καταγράφονται στην Πάφο, στην ανάγκη επέκτασης της οικονομικής στήριξης της κυβέρνησης, στην εξεύρεση τρόπου εξασφάλισης χαμηλότοκων δανείων και πολλά ακόμη.     

Αποφασίστηκε όπως και η Πόλη Χρυσοχούς συμμετέχει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην περιοχή, κάτι που θα γίνει επίσης, σε Πάφο αλλά και Ελεύθερες περιοχές Αμμοχώστου. Στη συνέχεια προγραμματίζεται  μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας της ΟΣΙΚΑ στη Λευκωσία.

Τα προβλήματα καταγράφηκαν από την ΣΙΚΑΠ και θα κωδικοποιηθούν μετά και την αυριανή σύσκεψη στην Πάφο. Διαφάνηκε ότι,  οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής της Πόλης Χρυσοχούς και των γύρω περιοχών, στηρίζουν με όλη τους του δύναμη τον ΣΙΚΑΠ αλλά και την ΟΣΙΚΑ.

Οι συναντήσεις του ΣΙΚΑΠ συνεχίζονται αύριο Τετάρτη στις 10 το πρωί στο κέντρο Ατλαντίδα στην παραλιακή Γεροσκήπου με τις περιοχές Πάφου, Γεροσκήπου, Πέγεια, Κόλπος Κοραλλίων. 











Δεν υπάρχουν σχόλια: