Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Μειώνει τις χρεώσεις στην τουριστική βιομηχανία η Πόλη Χρυσοχούς

Σε μειώσεις στις χρεώσεις που επιβάλλει, έχει προχωρήσει ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή και τις εισηγήσεις της Ένωσης Δήμων.

Ανάλογης έκπτωσης, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαχριστοφή, έχουν γίνει στα σκύβαλα, στους δημόσιους χώρους παροχής διευκολύνσεων, στην παραλία, στα κρεβατάκια, στις ομπρέλες, στα σκάφη αναψυχής, αλλά και στα υποστατικά που ήταν κλειστά κατά τη διάρκεια του διατάγματος, κατέληξε .


Στο μεταξύ, Αυξάνεται η επισκεψιμότητα στο διαμέρισμα Π. Χρυσοχούς, δηλώνει ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή.

Τα περισσότερα από τα κέντρα αναψυχής στην Πόλη Χρυσοχούς έχουν επαναλειτουργήσει και η επισκεψιμότητα της περιοχής βασίζεται κατά κύριο λόγο στον εγχώριο τουρισμό αλλά και σε ξένους, μόνιμους κατοίκους της Κύπρου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως η διαμονή επισκεπτών από άλλες πόλεις στο διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς άρχισε να υπερβαίνει το ένα Σαββατοκύριακο και όσο πλησιάζουμε προς το δεκαπενταύγουστο, η επισκεψιμότητα στην περιοχή του αυξάνεται.

Επεσήμανε πως οι έλεγχοι και καταγγελίες σε περίπτωση μη εφαρμογής της τήρησης των μέτρων λόγω covid- 19 συνεχίζονται τόσο από την Αστυνομία, τις υγειονομικές υπηρεσίες όσο και από τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς. Ωστόσο, κατά γενικό κανόνα, συνέχισε ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής τηρούν τα μέτρα ασφάλειας.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: