Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Δείτε τον προβληματισμό εστιάτορα από την Πάφο

Δραματική είναι η κατάσταση με τα κέντρα αναψυχής της Πάφου, αφού δεν υπάρχει τουρισμός. Ο κύκλος εργασιών τους έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με πέρυσι.  Δείτε τον προβληματισμό, που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ιδιοκτήτη κέντρου στην Πάφο, του Γιαννάκη Χριστοφή – ΑΤΖΕΛΙΚΑ -, σχετικά με τη χρήση μάσκας.

"Σε απόγνωση οι εστιάτορες της Πάφου και όχι μόνο, και με το δίκιο τους. Όταν δεν υπάρχουν πελάτες στο εστιατόριο και κάθεσαι να ξεκουραστείς ή κάνεις ένα διάλειμμα, πρέπει να είσαι όπως την πρώτη φωτογραφία, αν είσαι όπως την δεύτερη €500 πρόστιμο. 

Μιλούμε χωρίς να υπάρχουν πελάτες, αν υπάρχουν πελάτες σωστά να υπάρχει η μάσκα. Οι Πάφος έχει τα περισσότερα πρόστιμα, γι' αυτό τον λόγο. Υπάρχουν μπόλικα προβλήματα, αλλά λέω γι' αυτό που είναι πολύ σοβαρό. 

Δεν πιστεύω στις άλλες πόλεις οι υπάλληλοι να φοράνε συνέχεια τις μάσκες και χωρίς πελάτες. Οι ίδιοι οι γιατροί λένε ότι είναι κακό για την υγεία να φοράει κανείς 8 ώρες την μάσκα. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να δούνε πιο ζεστά το θέμα".








Δεν υπάρχουν σχόλια: