Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Τον ψάχνει η αστυνομία για απόπειρα φόνου

Η Αστυνομία καταζητεί τον KONSTANTINO AFANASOV, 38 ετών από τη Ρωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας για φόνο και απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκαν στις 15-16/7/2020 στην επαρχία Πάφου.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26 806042 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας Καταγγελία Εγκλήματος, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.


Μετά από εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Πάφου εντοπίστηκαν τα στοιχεία που ατόμου το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρους 46χρονου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 38χρονο κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Ο 38χρονος έχει απασχολήσει την Αστυνομία για άλλα αδικήματα και στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, γύρω στις 9.30 το πρωί της 18ης Ιουλίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, 46χρονος κάτοικος Πάφου ο οποίος σύμφωνα με τους ιατρούς, έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, θλαστικό τραύμα στο βραχίονα και στόμα, διάτρηση λεπτού εντέρου και νεφρική ανεπάρκεια.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον 46χρονο, γύρω στις 11 το βράδυ της 15ης Ιουλίου, 2020 βρισκόταν πεζός στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο. Έκανε σήμα σε αυτοκίνητο σκούρου χρώματος, με άγνωστους αριθμούς εγγραφής για να σταματήσει. Αφού το συγκεκριμένο όχημα σταμάτησε, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο 46χρονος ζήτησε όπως τον μεταφέρουν στο κέντρο της πόλης. Ο συνοδηγός φέρεται να ζήτησε χρήματα που ο 46χρονος αρνήθηκε να τα δώσει. Ακολούθησε συζήτηση και σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, ο άγνωστος άντρας του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Ακολούθως εισήλθε στο αυτοκίνητο όπου μαζί με τον οδηγό, τράπηκαν σε φυγή.

Ο 46χρονος, όπως ανάφερε στους αστυνομικούς, συνέχισε το δρόμο του πεζός και πήγε στην οικία του. Δεν επισκέφθηκε αρχικά νοσοκομείο γιατί θεώρησε ότι τα τραύματα του δεν ήταν σοβαρά.

Μετά την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου αφού η κατάσταση του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση απόπειρας φόνου που διερευνά σε βάρος του 46χρονου. Στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο τα στοιχεία του οποίου αναζητούνται.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: