Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Καμίνι και σήμερα η Κύπρος

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος

.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 35 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστούν τοπικά, χαμηλή νέφωση κυρίως στα δυτικά και αραιή ομίχλη στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα ανατολικά και αργότερα στα νότια παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νότια παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ορεινά και στα υπόλοιπα παράλια.

 

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή και την Δευτέρα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση παραμένοντας λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: