Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Δευτέρα η κηδεία της Μαριλένας. Μεταμοσχεύθηκαν τα όργανά της

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν αύριο την 19χρονη Μαριλένα. Η κηδεία της θα τελεστεί την Δευτέρα στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου  Νικολάου στην Παλώδια της Επαρχίας Λεμεσού.

Παράκληση των γονέων είναι όπως οι συμμαθητές, συμφοιτητές και τα παιδιά που θα παραστούν στην κηδεία να είναι ντυμένοι στα λευκά.

Επίσης, παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια της άτυχης Μαριλένας.

https://cyprustimes.com/ntymenoi-sta-leyka-apochairetoyn-tin-marilena-to-apogeyma-tis-deyteras-i-kideia-stin-palodia/?fbclid=IwAR1fK0ruHYKLxzYkNdeVUjGlhabesRdq854sdjzA_QwwD_tUYXwXnPo9M6Y


Το απόγευμα, ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών και μία γυναίκα 50 ετών, μπήκαν στο χειρουργείο για να λάβουν μόσχευμα τους νεφρούς της άτυχης 19χρονης. Το ήπαρ της μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο στην Ελλάδα για μεταμόσχευση σε μία γυναίκα ηλικίας 39 ετών.


http://www.reporter.com.cy/police/article/702229/metamoschefthikan-ta-orgna-tis-marilenas-me-lefka-oi-symfoitites-tis-stin-kideia


Τη μάχη για τη ζωή έχασε σήμερα το πρωί η 19χρονη Μαριλένα Περικλέους από τη Λεμεσό, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε οδική σύγκρουση που συνέβη στις 11.50 το βράδυ της 10ης Ιουλίου, 2020 στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών. 

Η άτυχη Περικλέους ήταν επιβάτης σε όχημα που οδηγούσε 20χρονος στον πιο πάνω δρόμο. Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, με συνεπιβάτες την ίδια καθώς και ακόμη μία 19χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος. Το Αστυνομικό Δελτίο αρ. 1 ημερομηνίας 11/7/2020 είναι σχετικό. 

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


http://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=18116


Δεν υπάρχουν σχόλια: