Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Οδηγούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών στην Πάφο

Δύο οδηγούς εντόπισε η Αστυνομία Πάφου να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών στην Πάφο.

Συγκεκριμένα σαρανταοκτάχρονος και εικοσιεξάχρονος εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών .

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες στις 22:00 το βράδυ στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγείτο από 48χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Σε έρευνα αλκοόλης που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν αρνητική. Ωστόσο σε έλεγχο που του υποβλήθηκε για νάρκοτεστ ήταν θετικός.

Ο 48χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα για τα αδικήματα της οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Για την οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών αναμένονται οι εξετάσεις από το Κρατικό Χημείο μετά από σχετικό δείγμα που έχει σταλεί.

Στο μεταξύ δεύτερη περίπτωση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας και υπέρβαση ορίου ταχύτητας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες στην Λεωφόρο Ελευθερίας στην Χλώρακα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από 26χρονο.Αυτός οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας και με υπερβολική ταχύτητα.
Σε έλεγχο νάρκοτεστ εντοπίστηκε θετικός και σχετικό δείγμα στάλθηκε στο Κρατικό Χημείο.

Εξάλλου στις 12:50 χτες μέλη της ποδηλατικής αστυνομίας βρίσκονταν περιπολία στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Σε κάποια στιγμή έκαναν παρατήρηση σε οδηγό οχήματος να σταθμεύσει ορθά αφού η στάθμευση του οχήματος του παρεμπόδιζε την κυκλοφορία.
Αυτός ωστόσο αντί να συμμορφωθεί στις οδηγίες των αστυνομικών άρχισε να φωνάζει με διάφορες φράσεις στην αγγλική γλώσσα. Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της ανησυχίας , κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο. Πρόκειται για 45χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Σε άλλη περίπτωση μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης Πάφου βρίσκονταν σε περιπολία στο παραλιακό μέτωπο όπου εντόπισαν δυο πρόσωπα να βρίσκονται σε κατάσταση μέθης και να συμπεριφέρονται οχλαγωγικά και χωρίς τάξη. Κλήθηκαν να συμμορφωθούν και αυτοί συνέχισαν να συμπεριφέρονται και να προκαλούν ανησυχία.
Με την βοήθεια άλλων μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου συνελήφθησαν για το αδίκημα της ανησυχίας της μέθης και της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών αφού επιτέθηκαν εναντίον τους καθώς και για το αδίκημα της αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψης.

Μεταφερόμενοι στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου προκάλεσαν ζημιά στο περιπολικό της Αστυνομίας χτυπώντας με τα χέρια τους την πίσω αριστερή πόρτα.

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διεφάνη πως πρόκειται για πολιτικούς πρόσφυγες ηλικίας 30 ετών και 27 ετών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: