Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Μοτοσικλετιστής στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τροχαίο στην Πάφο


Στο ΓΝ Λευκωσίας 31χρονος μοτοσικλετιστής σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε μοτοσικλετιστής μετά την εμπλοκή του χτες βράδυ σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 23:10 χτες το βράδυ 31χρονος που επέβαινε σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα μοτοσικλετιστής ενώ διέρχονταν επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της πορείας του με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί.
Ο 31χρονος που είχε προστατευτικό κράνος αλλά δεν το φορούσε μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και όπως διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρός αυτός έφερε πολλαπλά τραύματα κεφαλής, στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματος του.
Ακολούθως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του ο 31χρονος διακομίσθη διασωληνομένος με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λευκωσίας.
Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται πως ο μοτοσικλετιστής στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενα οχήματα κατευθυνόμενος προς στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου, ανέβηκε στο χαμηλό διαχωριστικό που υπάρχει ανάμεσα στις δυο λωρίδες κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του και να ανατραπεί.
Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή.
Οι εξετάσεις για την πρόκληση του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: