Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ο Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης στη συνάντηση του ΣΙΚΑΠ με ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής

Στη συνάντηση του ΣΙΚΑΠ με τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής το παρών του έδωσε και ο βουλευτής ΔΗΚΟ Χαράλαμπος Πιτοκοπίτης ο οποίος βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό του συνδέσμου και παρεμβαίνει όπου χρειαστεί. Ο κ. Πιττοκοπίτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook...
"Σημερινή μου συνάντηση με το Δ.Σ του ΣΙΚΑΠ και τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής Πάφου.

Οι επιπτώσεις από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του covid19 έχουν οδηγήσει τον τουριστικό τομέα του τόπου στο χείλος της καταστροφής. Ειδικότερα στις τουριστικές περιοχές όπως είναι η Πάφος το πλήγμα στα κέντρα αναψυχής είναι συντριπτικό.

Θα πρέπει το κράτος να προχωρήσει στην λήψη περαιτέρω μέτρων στήριξης των μικρομεσέων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις τουριστικές περιοχές.

Ο Πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ, φίλος Φύτος Θρασυβούλου,υπογράμμισε μεταξύ άλλων και το θέμα με τα πολύ ψηλά ενοίκια καθώς επίσης και τα προβλήματα που παρατηρούνται από τις πολλές καταγγελίες που καταγράφονται στην Πάφο μέσα στα πλαίσια της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Θα πρέπει εδώ να τονίσω ότι έχω γίνει δέκτης πολλών παραπόνων ,από ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής , όσον αφορά τον τρόπο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας από τα αστυνομικά όργανα. Ξεκάθαρη θέση μου, την οποία έχω διαβιβάσει στους αρμοδίους, είναι ότι η νομοθεσία πρέπει να εφαρμόζεται από τα αστυνομικά όργανα αμερόληπτα και χωρίς αλαζονεία και αυθεραισίες".


Δεν υπάρχουν σχόλια: