Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Σήμερα Τετάρτη συγκέντρωση ΣΙΚΑΠ με τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής Πάφου

Σήμερα Τετάρτη στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση του ΣΙΚΑΠ με τους ιδιοκτήτες  κέντρων αναψυχής της υπόλοιπης Πάφου, Γεροσκήπου, Πέγειας, Κόλπου Κοραλλίων.   Η συνάντηση θα γίνει στο κέντρο Ατλαντίδα παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου. Χθες έγινε συνάντηση στην Πόλη Χρυσοχούς και στις γύρω περιοχές. 

Ορισμένα από τα θέματα που θα εξεταστούν είναι τα ενοίκια, οι πολλές καταγγελίες που καταγράφονται στην Πάφο, η περαιτέρω στήριξη των κέντρων από την κυβέρνηση αλλά και η Επέκταση μέτρων στήριξης των ειδικών σχεδίων για κέντρα αναψυχής μέχρι Οκτώβριο. Στις συναντήσεις της Πάφου παρών θα είναι και ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ΟΣΙΚΑ προγραμματίζει μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή κι άλλων φορέων του τουρισμού και όχι μόνο σε Παγκύπριο επίπεδο, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από τον κορωνοϊό. Προβλήματα που έχουν φέρει σε απόγνωση τους επαγγελματίες του κλάδου. Να αναφερθεί ότι, πάρα πολλά κέντρα αναψυχής ακόμη δεν έχουν λειτουργήσει και αρκετά αναμένετε να παραμείνουν κλειστά καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και της σεζόν, γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: