Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Μαζική ήταν η προσέλευση ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής στη συνάντηση με τον ΣΙΚΑΠ. ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η σημερινή συνάντηση του ΣΙΚΑΠ με ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής Πάφου. 

Η εκδήλωση έγινε στην παρουσία του προέδρου της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτου Θρασυβούλου ο οποίος προήδρευσε.

Στη συγκέντρωση το ΔΣ ΣΙΚΑΠ έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τους παρευρισκόμενους ιδιοκτήτες κέντρων για να συνεχίσει το έργο του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. 

Τα προβλήματα που ακούστηκαν ήταν τα ενοίκια, η περαιτέρω στήριξη κέντρων τουριστικών περιοχών από το κράτος, οι πολλές καταγγελίες που καταγράφονται στην Πάφο και πολλά ακόμη.

Μετά την ενημέρωση που έγινε, πήραν το λόγο οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής και αναφέρθηκαν στους προβληματισμούς τους. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και διαπιστώθηκε πως υπάρχει συσπείρωση, μιας και μέσα από αγώνα μπορούν να αντιμετωπίσουν την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα κέντρα. 

Συμφώνησαν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας και στην Πάφο και στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρόν τους πάρα πολύ ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής. Μαζί με τον ΣΙΚΑΠ στην εκδήλωση διαμαρτυρίας θα είναι η ΠΟΒΕΚ καθώς και άλλοι κλάδοι που έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό.  Η μέρα και ώρα της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σύντομα.   

Ο ΣΙΚΑΠ θέλει να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες κέντρων που έδωσαν το παρόν τους στη σημερινή συνάντηση και τους καλεί να βρίσκονται σε εγρήγορση για να μπορέσουν να προωθήσουν και επιλύσουν τα σοβαρότατα προβλήματα που προέκυψαν. Δεκάδες μέλη του συνδέσμου επικοινώνησαν με τον ΣΙΚΑΠ, τονίζοντας πως στηρίζουν την προσπάθειά του αλλά δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν για προσωπικούς λόγους στην σημερινή εκδήλωση.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης.

Ο ΣΙΚΑΠ ευχαριστεί το κέντρο ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ στην παραλιακή Γεροσκήπου, που πρόσφερε το χώρο διεξαγωγής της συνάντησης αλλά και τα ποτά.  






























Δεν υπάρχουν σχόλια: