Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Αδάμος Αδάμου

 

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται εγκληματική ενέργεια, η Αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το θάνατο του 26χρονου Αδάμου, ο οποίος απουσίαζε από την παραμονή Πρωτοχρονιάς από την οικία του και εντοπίστηκε το πρωί σε ποταμό, μέχρι την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές, επέκτειναν το πρωί τις έρευνες τους για τον εντοπισμό του 26χρονου και σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, γύρω στις 10:00 εντοπίστηκε αρχικά ένα παπούτσι κοντά στον ποταμό μεταξύ των χωριών Μονάγρι και Αγίου Γεωργίου Συλίκου.

«Στη συνέχεια, οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε απόσταση 100 μέτρων, στην κοίτη του ποταμού, μέσα στο νερό εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος».

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σορό του άτυχου 26χρονου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κυριάκου, «μέχρι στιγμής δεν εξακριβώνονται τα ακριβή αίτια θανάτου του. Θα αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στο σημείο που βρέθηκε η σορός του 26χρονου κάποια τεκμήρια, τα οποία στρέφουν τις έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος Αδάμος, απουσίαζε από την παραμονή Πρωτοχρονιάς από την οικία του και οι δικοί του άνθρωποι έκαναν αρκετές δημόσιες εκκλήσεις για τον εντοπισμό του.


https://www.reporter.com.cy/police/article/763389/to-papoytsi-odigse-sti-soro-toy-atychoy-adamoy-anoichta-ola-ta-endechomena


Εντός του ποταμού Κούρη, στην περιοχή της κοινότητας Αγίου Γεωργίου Συλίκου, εντοπίστηκε το πρωί το πτώμα του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στις 31 Δεκεμβρίου. Η Αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο μέχρι στιγμής, ανέφερε ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού.
 
Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Πολιτικής Άμυνας, η οποία έψαχνε τον 26χρονο τις τελευταίες μέρες στην περιοχή και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τμηματάρχης Διάσωσης Λεμεσού, Μιχάλης Μουσκαλής, «κάναμε εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή των γύρω χωριών, σε κοίτες ποταμών και μετά από τη σημερινή συντονισμένη επιχείρηση, που είχε διατάξει ο αναπληρωτής διοικητής της Πολιτικής Άμυνας, Κυριάκος Χατζηγεωργίου, είχαν έρθει εναέρια μέσα, drones και άλλες ομάδες διασώσεων, με 35-40 μέλη».
 
Μέλη της ΠΑ εντόπισαν κάποια αντικείμενα του 26χρονου και μετά από έρευνα, εντοπίστηκε το πτώμα του σε απόσταση 100 μέτρων, στην κοίτη του ποταμού, μέσα στο νερό, πρόσθεσε.
 
Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, «μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε, ούτε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και θα αναμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των επιστημονικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν».
 
Ερωτηθείς κατά πόσο πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα, ο κ.Κυριάκου είπε πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και δεν μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε.
 

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: