Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ανήλικη πήγε σε εξωτερική τουαλέτα και την κατασπάραξαν λιοντάρια

 

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 14χρονο κορίτσι στην Ινδία, που την κατασπάραξαν λιοντάρια την ώρα που πήγαινε στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπάβνα Μπαρία βγήκε για την ανάγκη της όταν στις 9.30 το βράδυ δέχθηκε την επίθεση. Μαζί της ήταν και η ξαδέρφη της Ρέκα. 

«Καθώς τα αρεσινά λιοντάρια τους επιτέθηκαν, η Ρέκα πήδηξε σε μια δεξαμενή νερού. "Ωστόσο, τα σαρκοφάγα πιάστηκαν από το άλλο κορίτσι, τη σκότωσαν, την έσυραν σε ένα γειτονικό αγρόκτημα και έφαγαν το σώμα της'', είπε η αστυνομία. 


Το χωριό απέχει λιγότερο από 20 χλμ. Από το Πάρκο Άγριας Ζωής Γκιρνάρ, όπου ζουν ασιατικά λιοντάρια. Τοπικός αξιωματούχος επεσήμανε ότι η συμπεριφορά των λιονταριών ήταν «πολύ ασυνήθιστη» καθώς δεν επιτίθενται σε ανθρώπους, που δεν τους θεωρούν βορά τους, εκτός κι αν τα προκαλέσουν ή νιώσουν απειλούμενα.

Το κορίτσι που πρόλαβε να σωθεί ειδοποίησε τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά για να βοηθήσουν όμως ήταν ήδη πολύ αργά αναφέρει η The Sun.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Vanthali, Shailesh Sondarva, είπε: «Μια ομάδα υπαλλήλων του τμήματος δασών έφτασε αμέσως στο σημείο και προσπάθησε να διώξει τα ζώα μακριά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα''.


https://www.eirinika.gr/article/216136/frikto-thanato-vrike-mia-14hroni-poy-tin-katasparaxan-liontaria-vgike-gia-tin-anagki

Δεν υπάρχουν σχόλια: