Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Με μπάνιο στα Δημοτικά Μπάνια καλωσόρισαν το νέο έτος οι χειμερινοί κολυμβητές

Mε ένα διαφορετικό τρόπο γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά οι χειμερινοί κολυμβητές της Πάφου στα Δημοτικά Μπάνια. Ομάδα χειμερινών κολυμβητών του Σωματείου Βρυσούδκια Κέλπετρη κρατώντας τις αποστάσεις τραγούδησαν τα κάλαντα τις Πρωτοχρονιάς και απόλαυσαν το πρώτο μπάνιο τους με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη Ματθαίος Ιεροκηπιώτης ευχήθηκε όπως ο νέος χρόνος διώξει μακριά τον κορωνοϊό και φέρει την υγεία σε όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση έγινε συνέχισε, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας , κρατώντας τις αποστάσεις και φορώντας προστατευτικές μάσκες.
Εξάλλου σε δηλώσεις της η χειμερινή κολυμβήτρια Εύη Κυριάκου ανέφερε πως η θάλασσα για τους χειμερινούς κολυμβητές είναι η ζωή τους για αυτό έχουν εντάξει το κολύμπι χειμώνα , καλοκαίρι στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Ευχήθηκε τέλος ο νέος χρόνος το 2021, να διώξει τα “κακά “μακριά κατά την έκφραση της .
Ακολούθως πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη έκοψε τη βασιλόπιτα , την μοίρασε στους χειμερινούς κολυμβητές και τους ευχήθηκε όπως το νέο έτος να φέρει στον κόσμο αισιοδοξία, αγάπη, υγεία , ελπίδα και χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: