Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Τα rapid test σήμερα στην Πάφο

 

Σε δύο σημεία θα βρίσκονται οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού με rapid test αντιγόνου σήμερα Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, στην Πάφο, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Στην Πάφο θα λειτουργήσει κινητή μονάδα στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα, στην Πάφο από τις 8.30 π.μ. το πρωί μέχρι τις 4.30 μ.μ. το απόγευμα . Επίσης κινητή μονάδα θα λειτουργήσει σήμερα στην Αίθουσα εκδηλώσεων Εκκλησίας Χλώρακας από τις 8.30 π.μ. το πρωί μέχρι τις 4.30 μ.μ. το απόγευμα.
Εξάλλου, χθες εντοπίστηκαν 3 κρούσματα από τα 233 δείγματα, που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.
Ακόμη από την Επαρχία Πάφου στο πλαίσιο ελέγχου με rapid test του γενικού πληθυσμού εντοπίστηκαν 16 θετικά κρούσματα με το ποσοστό θετικότητας να φτάνει το 2,90%.
Σημειώνεται πως οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: