Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Διενεργούνται rapid test και σήμερα στην Πάφο


Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε δύο σημεία στα οποία θα βρίσκονται μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού με rapid test αντιγόνου την Κυριακή στην Πάφο. Συγκεκριμένα, στην Πάφο θα λειτουργήσουν μονάδες δειγματοληψίας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολίτη, Πάφος (Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου) από τις 9 π.μ.μέχρι τις 4.30 μ.μ. το απόγευμα

Επίσης στο Δημαρχείο Γεροσκήπου από τις 9 π.μ. μέχρι τις 4.30 μ.μ. το απόγευμα.
Στο μεταξύ χτες Σάββατο στην Πάφο διενεργήθηκαν στα δύο σημεία που λειτούργησαν κινητές μονάδες 728 rapid tests με 25 θετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα στην Πέγεια διενεργήθηκαν 280 rapid tests με 15 θετικά αποτελέσματα, και στην κινητή μονάδα που λειτούργησε στην Γεροσκήπου διενεργήθηκαν 448 rapid tests με 10 θετικά αποτελέσματα. Το ποσοστό θετικότητας είναι 3,43%.
Εξάλλου χτες δύο κρούσματα εντοπίστηκαν από 157 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.
Το Υπουργείο αναφέρει ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: