Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Δείτε που ήταν το 9χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Πάφο

 Έληξε η κινητοποίηση της Αστυνομίας και πολιτών για τον εντοπισμό 9χρονου κοριτσιού που εξαφανίσθηκε από το σπίτι του από χθες το βράδυ στην Πάφο και που όπως διαφάνηκε είχε κοιμηθεί σε σπίτι γειτόνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη 01:30 σήμερα το πρωί, 40χρονος πατέρας κατήγγειλε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου ότι το κοριτσάκι που ζει μαζί του δεν ήταν στο σπίτι . Το κοριτσάκι που απουσίαζε από χτες το απόγευμα το αναζήτησαν αρχικά φίλοι και γνωστοί, ωστόσο, όπως ανέφερε, αυτό δεν είχε επιστρέψει πίσω, και ακολούθως κατήγγειλαν την υπόθεση της εξαφάνισης της στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου.
Σήμερα στις 06:00 το πρωί γείτονας του 40χρονου μετέβη σπίτι του και του ανέφερε πως το κοριτσάκι ήταν στην κατοικία του και διέμεινε το βράδυ σ’ αυτούς . Μετά από έρευνα που διενήργησε η Αστυνομία, ο πατέρας του κοριτσιού ενδέχεται να κατηγορηθεί από την Αστυνομία, ενώ για την υπόθεση θα ειδοποιηθεί και το Γραφείο Ευημερίας. Οι γείτονες ωστόσο της μικρής, ισχυρίζονται πως είχαν αναφέρει στον πατέρα της 9χρονης ότι θα διέμενε μαζί τους τη νύχτα.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: