Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία και σκόνη στην ατμόσφαιρα



Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, κυρίως από την Πέµπτη και µετά.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.
Το απόγευµα θα τραπούν κυρίως σε νοτιοδυτικούς ως βορειοδυτικούς, της ίδιας έντασης, αλλά στα προσήνεµα νότια και δυτικά θα πνέουν παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά αργά το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 16 στα δυτικά, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, µέχρι την Παρασκευή, για να παραµείνει σε παρόµοια επίπεδα το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: