Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Δείτε το αστυνομικό δελτίο



Γύρω στο μεσημέρι χθες μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Στροβόλου, μετά από πληροφορία μετέβηκαν σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε κατάστημα επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών συσκευών.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τέσσερις κούτες, οι οποίες περιείχαν καινούριες ηλεκτρονικές συσκευές και από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κλοπιμαία.
Ακολούθως, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για διευκόλυνση των ανακρίσεων για το αδίκημα της κλεπταποδοχής και στη συνέχεια, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
            Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
 
 Εξάλλου, συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
            Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Τέλος, συνελήφθη το απόγευμα χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 18χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
            Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.