Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ανέσυραν ηλικιωμένη από διαμέρισμα στο οποίο είχε ξεσπάσει φωτιά



Ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα απομάκρυνε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από διαμέρισμα στο οποίο ξέσπασε χθες φωτιά στον `Αγιο Δομέτιο.

Σε ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρεται ότι  στις 18.35 χθες λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κρόνου στον Άγιο Δομέτιο .  Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Πύλης Πάφου και Υδραυλική Πλατφόρμα από τον Σταθμό Ακροπόλεως .


Η πυρκαγιά η οποία  ξεκίνησε από υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και επεκτάθηκε στο μπάνιο τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.30. Στην βεράντα του διαμερίσματος βρισκόταν παγιδευμένη ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα η οποία απεγκλωβίστηκε με την χρήση της Υδραυλικής Πλατφόρμας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας .Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Εξάλλου στις 03.44 τα ξημερώματα λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 στην Δένεια . Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λακατάμιας και η ώρα 04.13 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε όχημα  το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο στην αυλή  της κατοικίας. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της  31ης Μαΐου μέχρι και τις 06.00 της 1ης Ιουνίου ανταποκρίθηκε σε 37 κλήσεις για βοήθεια, 25 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: