Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού το Μικρό Πόνυ της θεατρικής ομάδας Persona

Το ολοκαίνουργιο έργο του Ισπανού Δραματουργού Πάκο Μπεθέρα «Το Μικρό Πόνυ» παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα Persona σε μια μοναδική παράσταση στη Λεμεσό, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο στις 3 Φεβρουαρίου, στις 20:30.
Το έργο είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα και έχει ως βασικό του θέμα τη διαφορετικότητα, το σχολικό και κοινωνικό εκφοβισμό αλλά και τη στάση των γονιών και του σχολείου απέναντι στα παιδιά που ξεφεύγουν από τον λεγόμενο «γενικό κανόνα». Το «Μικρό Πόνυ» είναι αφιερωμένο από τον ίδιο τον συγγραφέα στη μνήμη δύο παιδιών, του Μάικλ Μορόνες και του Γκρέισον Μπρους, τα οποία το 2014 υπήρξαν τραγικά θύματα κακοποίησης. 


Τη σκηνοθεσία του επίκαιρου όσο ποτέ έργου που εισέπραξε εγκωμιαστικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, υπογράφει η Λέα Μαλένη, τη μετάφραση η Μαρία Χατζηεμμανουήλ, τη μουσική η Στέλλα Χρήστου, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Κωνσταντίνος Κουννής, το σχεδιασμό φωτισμού ο Βασίλης Πετεινάρης και το σχεδιασμό πολυμέσων ο Αιμίλιος Αβραάμ. Βοηθός σκηνοθέτη, η Ελένη Αναστασίου. Επί σκηνής ο Χάρης Χαραλάμπους και η Λέα Μαλένη.


Για πληροφορίες και κρατήσεις: Τηλ: 25377277, Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com