Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Κατέληξαν στο κελί για την απαγωγή της 4χρονης

Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την τριήμερη κράτηση των τεσσάρων υπόπτων που συνελήφθησαν σε σχέση με την απαγωγή του τετράχρονου ανήλικου κοριτσιού, χθες στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορία που κατέχει η αστυνομία, την απαγωγή της ανήλικης οργάνωσε ένας εκ των υπόπτων έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το αίτημα προσωποκράτησης το οποίο αναγνώστηκε ενώπιον του δικαστηρίου στις 27/4, ο πατέρας της ανήλικης απέστειλε email στη μητέρα της ανήλικης στο οποίο ανέφερε ότι η ανήλικη κόρη τους βρίσκεται μαζί του, σε περιοχή στην Κύπρο την οποία δεν ανέφερε, είναι καλά στην υγεία της και ότι θα περάσει μια εβδομάδα μαζί της και μετά θα επικοινωνήσει με τους δικηγόρους του για να διευθετήσει την κηδεμονία του παιδιού.
Από έλεγχο που έγινε μέσω των οδοφραγμάτων, δεν φαίνεται ο πατέρας ή η ανήλικη να πέρασαν από τις ελεύθερες περιοχές προς τις κατεχόμενες ή να εξήλθαν τη δημοκρατίας μέσω των νομίμων αερολιμένων ή λιμανιών.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Τέσσερα άτομα, τρεις Κύπριοι και ένας Σύρος, συνελήφθησαν αργά χθες βράδυ από την Αστυνομία για την υπόθεση απαγωγής του τετράχρονου κοριτσιού που σημειώθηκε χθες το πρωί έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία.
Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από τα τέσσερα άτομα ορισμένα συνελήφθησαν εντός της περιοχής της πρωτεύουσας και άλλα στην επαρχία Λευκωσίας και για τον εντοπισμό τους φαίνεται να προέκυψε μαρτυρία.
Οι τέσσερις συνελήφθησαν βάση δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίες 44, 47, 39 και 33 ετών.


ΚΥΠΕ