Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Το πανέμορφο μοντέλο από τη Βουλγαρία που κάνει καριέρα στην Κύπρο. ΦΩΤΟ


Η Ivi Slavcheva είναι το πρόσωπο το οποίο μπορείτε να δείτε συχνά σε εκδηλώσεις μόδας στη Κύπρο  και φωτογραφίες από διάφορες φωτογραφήσεις και τα επιδείξεις. Με περισσότερα από 10 χρόνια  εμφανίσεις σε πασαρέλα  στην Κύπρο και το εξωτερικό, αποδεικνύει ότι είναι  άτομο που έχει όνειρα τα οποία  θέλουν  να γίνουν πραγματικότητα.




Η Ήβη  γεννήθηκε στη Βουλγαρία, όπου από  μικρή άρχισε να δείχνει το ταλέντο της  στο χορό, τη ζωγραφική το τραγούδι. Έχει λάβει μέρος  σε πολλές συναυλίες, δίσκους και έχει γράψει δικά της  τραγούδια. Αλλά ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της, και παραμένει η μόδα.


Ανεβαίνει στην πασαρέλα από νεαρή ηλικία. Αργότερα λαμβάνει μέρος σε πολλές επιδείξεις μόδας, διαγωνισμούς ομορφιάς και φωτογραφήσεις. Η  Ήβη έφτασε στην Κύπρος πριν από επτά χρόνια.


Εδώ συνεχίζει να  παρουσιάζεται ενεργά ως μοντέλο. Ακόμη από την πρώτη χρονιά της άφιξής της, κάνει μεγάλη εντύπωση,  κι ένα από τα τοπικά περιοδικά, την φωτογραφίζει καταπληκτικά  στην παραλία και  δημοσιεύει τη φωτογραφία της στο εξώφυλλο του περιοδικού.


Αργότερα, οι φωτογράφοι συνδέονται μαζί της για  φωτογράφηση και  ακολουθούν  επιδείξεις μόδας, εκδηλώσεις,  σχόλια μόδας .


Εκτός από μοντέλο, η  Ήβη παρουσιάζεται  ως οργανωτής και στυλίστρια σε επιδείξεις μόδας τα τελευταία δύο χρόνια.



Το έργο της αποτελείται  από μια σειρά δημιουργικών φωτογραφήσεων με τη συμμετοχή  επαγγελματιών από την Κύπρο και το εξωτερικό.




Η Ήβη θέλει να δείξει μια άλλη πλευρά της μόδας.  Πώς αυτή μπορεί να είναι πιο ισχυρή και να συμβάλει σε κοινωφελείς σκοπούς.  Μια από τις τελευταίες εκδηλώσεις  που διοργάνωσε αφορούσε ένα μήνυμα, που σχετίζεται με τη διατήρηση της φύσης και της γης στην οποία ζούμε.


Πίσω από την κόσμια εμφάνιση και τον καλό της ήβης,  βρίσκεται ένα κορίτσι με ιδέες και υψηλούς στόχους, που ξέρει πώς να  τους πετύχει. Η Ήβη  πιστεύει ότι η Κύπρος έχει μεγάλες δυνατότητες για τον κόσμο της μόδας.


Με διεθνείς  εκδηλώσεις  τις οποίες η Ήβη και η ομάδα της, σχεδιάζουν,   θέλει να προωθήσει  τη μόδα της Κύπρου σε παγκόσμιο επίπεδο.



Ας της ευχηθούμε  καλή τύχη!