Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,
ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν από νωρίς το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το βράδυ της Τετάρτης και το πρωί της Πέμπτης θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, κατά το τριήμερο.