Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Την Τρίτη απολογείται ο πατέρας που σκότωσε την 6χρονη κόρη του

Ο ηλικίας 61 ετών συνταξιούχος αστυνομικός, πατέρας του 6χρονου κοριτσιού, της οποία η σορός βρέθηκε χθες βράδυ πεταμένη σε κάδο απορριμμάτων μέσα σε μία πλαστική σακούλα, με σημάδια στραγγαλισμού στο σώμα, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του παιδιού του.

Ο κατηγορούμενος, που τελεί υπό κράτηση, ζήτησε και έλαβε προθεσμία ως την ερχόμενη Τρίτη για να απολογηθεί. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ήδη ζήτησε από τον ανακριτή να τον εξετάσει νευρολόγος-ψυχίατρος, ισχυριζόμενος ότι εδώ και καιρό
αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα με αυτοκτονικές τάσεις και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι επάνω σε αυτή τη βάση ενδέχεται να στηριχθεί και η υπερασπιστική του τακτική.
Οι πληροφορίες που έχουν μέχρι τώρα διαρρεύσει προς τους αστυνομικούς και δικαστικούς συντάκτες, φέρουν τον δράστη να ισχυρίζεται ότι κατά λάθος σκότωσε το 6χρονο κορίτσι του, διότι το έσφιξε, λέει, περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε στην αγκαλιά του όταν το παιδί αρνιόταν, λέει, να κάνει μπάνιο.
Αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.
Το 6χρονο κορίτσι, που έπασχε από κινητικά προβλήματα, δηλώθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα ότι εξαφανίστηκε χθες, Πέμπτη, το πρωί. Και για αυτό, τέθηκε αμέσως σε εφαρμογή επιχείρηση αναζήτησης του παιδιού μέσω εκκλήσεων στο Amber Alert.
Από μια τέτοια έκκληση πληροφορήθηκε για την εξαφάνιση της κόρης της η μητέρα της, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.


KYPE