Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο καιρός στην Κύπρο σήμερα

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται λίγες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα.
Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, γενικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά παροδικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Μετά το µεσηµέρι, στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά στα βόρεια και ανατολικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά παράλια παροδικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από αργά το απόγευµα της Πέµπτης στην ατµόσφαιρα δυνατό κατά διαστήµατα να παρατηρείται αραιή σκόνη.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό και στα ορεινά.