Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ομολόγησε ότι σκότωσε την 6χρονη κορη του


Το χειρότερο σενάριο βγήκε αληθινό στην υπόθεση της εξάχρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη αφού σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε  το πτώμα της. 
 
Το κοριτσάκι βρέθηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέσα σε σακούλα, ενώ ήταν αρτιμελές, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο τεμαχισμού.
.
Ο ιατροδικαστής θα εξετάσει το άψυχο κορμί της μικρής.
 
Ομολόγησε ο πατέρας
 
Οι Αρχές έστρεψαν άμεσα την προσοχή τους στον πατέρα της μικρής, ο οποίος από την εύρεση του πτώματος κι έπειτα θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος. Σημειώνεται πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο άνδρας είχε κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών, αφού τα όσα τους έλεγε στις καταθέσεις του περιείχαν μία σειρά αντιφάσεων.
 
Τελικά μετά και τις πιέσεις των Αστυνομικών ο άνδρας ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην "κακιά στιγμή", προβάλλοντας τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι (σ.σ. είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση).
 
Ο άνδρας είπε στις Αρχές πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά το παιδί πέθανε!
 
Το κοριτσάκι , 6 ετών, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και είχε δυσκολία στο βάδισμα. Όταν εξαφανίστηκε είχε καστανά μαλλιά και μάτια και ύψος 1.18 μέτρα. Την ημέρα που χάθηκε, φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ φόρμα, ενώ δεν φορούσε παπούτσια. Ο πατέρας της εξάχρονης είχε αναφέρει στη δήλωση εξαφάνισης ότι ξύπνησε το πρωί και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σαν να είχε γίνει έρευνα, ενώ το παιδί του έλειπε. Ο πατέρας, αφού πήγε πρώτα το δεύτερο παιδί του στο σχολείο -δίδυμη αδελφή της εξαφανισθείσας- μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και έκανε την καταγγελία. Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε νοσοκομείο για λόγους υγείας και βγήκε άρον άρον μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της.
 
Ο 61χρονος πατέρας της μικρής Στέλλας, υποστήριξε πως όταν διαπίστωσε το πρωί την εξαφάνιση του παιδιού του μέσα από το ίδιο τους το σπίτι στην Αγία Βαρβάρα, έντυσε το δίδυμο αδελφό της Στέλλας, τον πήγε κανονικά στο σχολείο του και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου είπε στους πρώην συναδέλφους του πως εξαφανίστηκε η κόρη του.
 
Οι αστυνομικοί άρχισαν να του κάνουν επίμονες ερωτήσεις, καθώς τους προξένησε εντύπωση το γεγονός πως πρώτα πήγε το αγοράκι στο σχολείο και στην συνέχεια κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης του.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 61χρονος πρώην Αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του στο Τμήμα πως το προηγούμενο βράδυ, εν προκειμένω το βράδυ της Τετάρτης, αφού έβαλε τα δυο παιδιά του για ύπνο, βγήκε από το σπίτι, πέταξε τα σκουπίδια και στην συνέχεια πήρε τα φάρμακα του για ασθένεια που αντιμετωπίζει και τα οποία του δημιουργούν έντονη υπνηλία.
 
Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα και ίσως κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του, καθώς υποστήριξε πως βρήκε κάποια συρτάρια ανοιχτά, ενώ ίσως να έλειπε και η μπιζουτιέρα της συζύγου του...