Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Δείτε γιατί οι επιχειρηματίες της Αγ. Αντωνίου εκπέμπουν SOS. ΦΩΤΟ



Σε  νεκροταφείο έχει μετατραπεί η Αγίου Αντωνίου. Ο δρόμος της διασκέδασης στην Πάφο. Ενώ πέρυσι τέτοια εποχή το μέρος έσφυζε από ζωή με τα μπαράκια και τις μπυραρίες να έχουν ανεβασμένη κίνηση, φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει παρόλο που η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη.



Οι επιχειρηματίες της περιοχής τους οποίους ρωτήσαμε γιατί την αρνητική εικόνα της Αγίου Αντωνίου, μας ανέφεραν ότι, λόγω των ωραρίων εκπομπής μουσικής επικρατεί αυτό το σκηνικό. 




Από το περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με τους επιχειρηματίες, η εκπομπή μουσικής στις μπυραρίες επιτρέπεται μέχρι τις 00.15 τις καθημερινές και μέχρι τις 1.00 Παρασκευή και Σάββατο. Την περσινή περίοδο αλλά και τα περασμένα χρόνια δινόταν παράταση από την Επαρχιακή Διοίκηση  μέχρι τις 2.00 και 2.30 Σάββατο και Κυριακή. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν με αποτέλεσμα τα ωράρια που ισχύουν τώρα να έχουν καταστρέψει τα πάντα, σημειώνουν οι ελάχιστοι επιχειρηματίες της περιοχής.

Το all inclusive, ανέφεραν είναι μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα στα ξενοδοχεία. "Από εκεί και πέρα όποιος θέλει να διασκεδάσει εκτός ξενοδοχείου πλέον δεν μπορεί γιατί οι μπυραρίες είναι πλέον κλειστές. Πρέπει να βρεθεί λύση και να εφαρμοστεί η νομοθεσία που έχει ψηφιστεί και προνοεί την εκπομπή μουσικής  μέχρι το κλείσιμο των κέντρων, κάτι το οποίο όπως οι Δήμοι δεν είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν". Μέχρι να ετοιμαστούν οι τοπικές Αρχές για την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας θα πρέπει να δοθούν παρατάσεις από την επαρχιακή διοίκηση, αναφέρουν χαρακτηριστικά.  

"Εμείς σαν κέντρα αναψυχής έχουμε αποφασίσει να βάλουμε κόφτες στα μηχανήματά μας και να παίζουμε χαμηλά μουσική, κάτι που κάνουμε και τώρα"